رفع خطاهای سئو بدون افزونه

۱۰ نکته ساده برای بهبود سئو سایت بدون نیاز به تخصص فنی وردپرس طراحی سایت آوا

بله، کاربران می‌توانند از این ربات‌ها در هر دو سیستم‌عامل اندروید و iOS استفاده کنند. اکثر ربات‌های تلگرام برای دانلود ویدیوهای یوتیوب رایگان هستند؛ با این حال برخی ممکن است برای امکانات پیشرفته هزینه‌ای دریافت کنند و یا عضویت در برخی کانال‌ها را درخواست کنند. یه نکته جالب اینه که همیشه دنبال کلمات کلیدی که رقبات استفاده می‌کنن نباشی؛ گاهی پیدا کردن خلأهایی که اونا بهش توجه نکردن، می‌تونه برگ برنده‌ات باشه! پس حتماً کلمات کلیدی‌ای که رقبات کمتر بهشون توجه کردن رو هم توی برنامت بذار. تو این مقاله یه چک‌لیست کامل و حرفه‌ای برای SEO آماده کردیم تا بتونی عملکرد سایتت رو بهبود بدی. از معتبر بودن Hreflang Attribute صفحه مطمئن شده و کد مربوط به تلفن را همواره قبل از کد زبان قرار دهید.

این ابزار می‌تونه مشکلات سایتت رو پیدا کنه، صفحاتت رو برای ایندکس شدن ارسال کنه و نشون بده که چه کلمات کلیدی باعث جذب ترافیک می‌شن. اگه تگ عنوانت تکراری یا ناقص باشه یا اصلاً وجود نداشته باشه، سایتت ممکنه توی نتایج جستجو افت کنه. این یه کد ساده‌ست که به صفحات سایتت اضافه می‌کنی تا گوگل بفهمه چه نوع محتوایی رو نمایش می‌دی. ابزارهایی مثل Google’s Structured Data Markup Helper یا Schema.org بهت کمک می‌کنن این کارو راحت‌تر انجام بدی. این یعنی اگه سایتت هنوز روی HTTP باشه، نه تنها روی امنیت کاربران تأثیر منفی می‌ذاره، بلکه احتمالاً توی نتایج جستجو هم نمره‌ی پایین‌تری می‌گیری.

اگر بودجه کمتری دارید اما پهنای باند بیشتری دارید، ممکن است مشاوری را برای بررسی سایت خود و شناسایی مواردی که تیم شما می‌تواند انجام دهد، در نظر بگیرید. ما پست‌های داشته‌ایم که علی‌رغم انجام تمام مراحل بالا، آنها نمی‌توانند راه خود را به SERP (صفحه نتایج موتور جستو جو) بیابند. اگر اینطور است، صفحه را لغو انتشار کنید، کد را در صفحه جدید کپی کنید و سعی کنید صفحه را دوباره منتشر کنید. موارد خاصی وجود دارد که شما عمداً یک صفحه را از فهرست خارج می‌کنید، مانند محتوای تکراری. اما مواقعی وجود دارد که صفحه‌ای که می‌خواهید ایندکس شود، ایندکس نمی‌شود. به زبان ساده، «ایندکس شده» به معنای «می تواند در گوگل نمایش داده شود».

اگر خطاهای موجود در وب‌سایت رفع نشوند و بهینه‌سازی انجام نگیرد، رتبه سایت در موتورهای جستجو به شدت کاهش خواهد یافت. در دنیای دیجیتال امروز، بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها برای موتورهای جستجو و بهبود تجربه کاربری از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از ابزارهای قدرتمندی که به مدیران وب‌سایت‌ها کمک می‌کند تا مشکلات و خطاهای موجود در سایت‌های خود را شناسایی و رفع کنند، سرچ کنسول گوگل (Google Search Console) است. این ابزار به شما امکان می‌دهد تا مشکلات و ارورهای موجود در وب‌سایت خود را مشاهده و برای بهبود آن‌ها اقدام کنید. یکی از چالش‌های رایج، رفع خطاهای سرچ کنسول است که به طور مستقیم بر روی عملکرد سایت و رتبه‌بندی آن در نتایج جستجو تأثیر می‌گذارد. در این مقاله، به بررسی و ارائه راهکارهایی برای رفع خطاهای سرچ کنسول و رفع ارورهای سرچ کنسول گوگل پرداخته‌ایم.

تصاویری که لینک شکسته دارند و آن­ هایی که برچسب alt را ندارند موقعیتی برای از دست دادن SEO فراهم می ­کنند. که این یک کار ساده برای تقویت ارزش جستجوگر­ها در صفحه شما از طریق تصویر است. اما حالا توجهتون رو به این تصویر که نموادر افت و پیشرفت کلمات کلیدی رو نشون میده، جلب میکنیم. در ابزار کاوش میزفا تولز میتونید تموم تصاویری که فاقد متن جایگزین هست رو به سرعت شناسایی کنید. ممنون که تا انتهای این مقاله از سایت الهام کشاورز با ما همراه بودید، خوشحال می شویم نظرات خودتان را در بخش دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید. پس برای تقویت سئوی خارجی سایتت، مطمئن شو که به این جنبه‌ها هم توجه می‌کنی و برنامه‌ریزی دقیق داری.

محتوای تکراری در وردپرس یکی از مشکلات شایعی است که می‌تواند به دلیل وجود صفحات مشابه یا دسته‌بندی‌های مختلف ایجاد شود. گوگل محتوای تکراری را ناپسند می‌داند و این موضوع می‌تواند رتبه وب‌سایت شما را تحت تأثیر قرار دهد. برای اینکه سایت شما در نتایج جستجوی گوگل دیده شود، نیاز به بهینه‌سازی مناسب دارید. لینک‌های داخلی تاثیر زیادی در افزایش امتیاز سئو تکنیکال سایت شما دارند. آنها در افزایش زمان حضور کاربران در سایت، افزایش نرخ تبدیل، بهبود تجربه کاربری و… تاثیر مستقیم دارند.

برای تولید محتوای با کیفیت و به روز حتما از کیوردهای درست و مرتبط به عنوان موضوع استفاده کنید؛ از پلاگین‌های رایج سئو مثل یوآست Yoast یا رنک‌مث Rank Math برای بهینه کردن محتوا کمک بگیرید. امروزه کاربران اینترنتی برای پیدا کردن پاسخ سوالات و دستیابی به خدمات مورد نظر خود، از موتورهای جستجو ... اگردر تنظیمات بالا مشکلی بود، اصلاح کنید و سپس صفحه را برای نمایه‌سازی ارسال کنید. می‌توانید این کار را با رفتن به کنسول جستجوی گوگل و وارد کردن URL در کادر بالا انجام دهید. این خطا به این معنی است که وب سایت شما با خطای 4xx دیگری از فهرست بندی مسدود شده است. ابتدا باید با مراجعه به URL به صورت دستی متوجه شوید که کدام کد داده می شود.

اگه می‌خواهید صفحه تان ایندکس شود، تگ نو ایندکس را از کدهای صفحه حذف کنید. اگر سایت شما وردپرسی است و از افزونه Yoast استفاده می‌کنید، باید در تنظیمات این افزونه برای صفحه موردنظرتان چک کنید که گزینه «از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند» فعال نشده باشد. اغلب شرکت‌های میزبان وردپرس، سرورهای خود را به گونه ای پیکربندی کرده اند که کاربران وردپرس می‌توانند تصاویر بزرگ و سایر رسانه‌ها را به راحتی بارگذاری کنند. با این حال، گاهی اوقات این ظرفیت به اندازه کافی بالا نیست تا بتوانید قالب‌ها و افزونه‌های پرحجم و همچنین رسانه‌های بزرگ و سنگین را در کتابخانه بارگذاری کنید. خطای 413 زمانی رخ می‌دهد که کاربر نتواند فایل را روی سایت بارگذاری کند و دلیل آن  محدوذیت هاست برای حجم فایل‌های آپلودی است اندازه فایل از حداکثرِ حد مجاز بیشتر است و این مورد یکی از خطاهای وردپرس است.

این نقشه‌ ها مانند نقشه ‌ای برای وب ‌سایت شما عمل می ‌کنند و به خزنده ‌های موتور های جست و جو کمک می‌ کنند تا تمام صفحات مهم وب‌ سایت شما را به سرعت و به آسانی پیدا کنند. برای اینکه گوگل بتواند وب سایت شما را رتبه بندی کند، باید ابتدا آن را فهرست نماید. می توانید با ارسال نقشه سایت خود به گوگل و اطمینان از اینکه robots.txt شما به خزنده های گوگل اجازه می دهد تا وب سایت شما را بررسی کنند، این کار را انجام دهید. این خطا مربوط به زمانی است که فونت های سفارشی (Webfonts) در حال بارگذاری هستند و متن ها به طور موقت ناپدید می شوند یا به شکل ناخوانا نمایش داده می شوند. این اتفاق باعث می شود کاربران تجربه بدی داشته باشند، زیرا ممکن است فکر کنند صفحه مشکل دارد یا محتوا درست بارگذاری نشده است.

برای رفع این خطا، لازم است طراحی سایت و صفحات خود را ریسپانسیو کنید. این خطا نشان می‌دهد که صفحه مورد نظر، از پلاگین‌های ناسازگار استفاده می‌کند. مثلا افزونه‌هایی مانند Flash که توسط اکثر مرورگرهای موبایل پشتیبانی نمی‌شوند. برای رفع این خطا توصیه می‌شود که صفحه خود را با استفاده از فناوری‌های وب مدرن و با پشتیبانی گسترده، مانند HTML5، دوباره طراحی کنید. گوگل باید حجم زیادی از محتوا را Crawl کند، بنابراین دوست ندارد زمان و تلاش خود را برای خزیدن این نوع لینک‌ها تلف کند. حالا برای رفع این مشکل با اطمینان از اینکه ریدایرکت شما مستقیماً به URL نهایی می‌رود، این مشکل را حل کنید و تمام مراحل اضافی وسط را حذف کنید.

با استفاده از ابزارهای Google Suggest، AnswerThePublic یا حتی بررسی سوالات پرتکرار کاربران توی سایت‌های پرسش و پاسخ، می‌تونی کلی از این کلمات رو پیدا کنی. پیشنهاد می‌کنیم از ابزار Site Audit از Semrush استفاده کنی تا مشکلات نقشه سایتت رو پیدا کنی و رفعشون کنی. همچنین اگر بروزرسانی نقشه سایت شما انجام نشود، ممکن است دارای لینک های خراب باشد که باز بر رفتار خزنده های گوگل می تواند تاثیر منفی داشته و رتبه های شما را در گوگل به هم بریزد. این خطا وقتی رخ می‌دهد که شما صفحه تان را برای ایندکس شدن تنظیم کرده‌اید اما آن صفحه توسط فایل robots.txt مسدود شده است. یکی دیگر از دلایل احتمالی که باعث ایجاد خطاهای 403 می‌شود، مجوزهای نادرست برای فایل‌ها یا فولدرها است. به طور کلی، زمانی که فایل‌ها ایجاد می‌شوند، مجوزهای فایل، پیش‌فرض خاصی دارند که نحوه خواندن، نوشتن و اجرای آن‌ها را کنترل می‌کند.

همچنین برای صفحاتی که قرار است نگهدارید قبل از هرچیزی مطمئن شوید محتوای مناسبی در صفحه وارد کرده‌اید. گاهی خطای 404 soft در گوگل سرچ کنسول به علت کم بودن محتوا به‌وجود می‌آید؛ پس سعی کنید کیفیت و مقدار محتوای خود را افزایش دهید. در این مقاله مجموعه‌ای از انواع خطاهای رایج سایت را بررسی کردیم پس اگر به عنوان صاحب کسب و کار با این خطاها روبرو شدید دیگر نگران نباشید زیرا تشخیص و رفع آنها با مواردی که گفته شد دیگر سخت نیست. یکی از انواع خطاهای سایت است که عوامل متعددی در بوجود آمدن آن دخیل هستند اما در هر صورت این خطا مربوط به گواهی SSL سایت است. پیغام این خطا بسته به اینکه از کدام مرورگر، پیکربندی گواهی‌ها بر روی سرورها و سیستم عامل شما( کامپیوتر، موبایل و تبلت) استفاده می‌کنید، متغیر است. با این حال در بسیاری از موارد مراحل عیب یابی و رفع خطای your connection is not private یکسان است.

برای دسترسی به این بخش از سرچ کنسول، روی گزینه valid که در تصویر پایین هم مشخص است، کلیک کنید. در واقع دلیل وجود این خطا، تناقضی است که شما در قبال این صفحه دارید. از طرفی دستور ایندکس شدنش و از طرف دیگر دستورتان برای نوایندکس کردن آن. برای رفع خطا هم باید یا همه دستورها را برای ایندکس کردن صفحه تغییر بدهید یا برعکس. به طور کلی لینک دادن به صفحات با آدرس اشتباه یا صفحاتی که حذف شده اند، به یک صفحه 404 ختم خواهد شد.

ولی حالا اگر بخواهید صفحاتی که خطای Alternate page with proper canonical tag نشان می‌دهد ایندکس شود، می‌بایست تگ کنونیکال را از آن صفحات حذف کنید. خطای ۵۰۲ زمانی رخ می‌دهد که یک سرور، پیغامی نادرست از سرور دیگری دریافت کرده. گاهی هم این خطا ممکن است به دلیل وجود مشکل در CMS وردپرس شما باشد. این خطاها (500 الی 509) نشان می دهند که سرور قادر به پاسخگویی به درخواست کاربر نیست. کاملا واضح است که سایت شما در صورت وجود تعداد بالای این گونه خطاها، قادر به کسب رتبه بالا نباشد.

گزینه بالا به شما میگوید که این صفحات به دلیل شکایت حقوقی از سایت شما، از ایندکس گوگل حذف شده اند! در واقع اگر محتوای نامناسبی در صفحات سایت تان داشته باشید، احتمال شکایت از شما بالا رفته و گوگل صفحات مورد نظر را از ایندکس خارج میکند. این شکایت ها حتی ممکن است به دلیل کپی کردن محتوا و نقض حقوق ناشر انجام شده باشد. اگر صفحاتی که در این بخش هستند برای تان اهمیت دارند و میخواهید سئوی شان کنید، بهتر است از دیگر صفحات سایت تان به آنها لینک داخلی بدهید. همینطور بک لینک گرفتن برای آنها یکی دیگر از راهکارها برای افزایش احتمال ایندکس شدن شان است.

اگر می‌خواهید وب سایت شما در صفحه اول نتایج جستجو بالا بیاید، در انتخاب کلمات کلیدی نباید بی‌گدار به آب بزنید. Crawl anomaly به آن دسته از صفحاتی از سایت شما اشاره میکند که ربات موتور جستجو هنگام برخورد با آنها، با یک مشکل روبرو شده. این مشکل میتواند به دلیل وجود خطاهای سروری 500 یا خطاهای 400 باشد. زمانی که با این خطای سرچ کنسول روبرو میشوید، باید دو کار انجام بدهید. اول اینکه صفحه 404 مورد نظر را ریدایرکت کنید به یک صفحه مرتبط یا اصلا صفحه اصلی سایت. یک فایل بسیار مهم در هاست سایت شما وجود دارد با اسم robots.txt در این فایل متنی، شما به ربات های گوگل یک سری دستور میدهید از جمله اینکه کدام صفحات سایت من ایندکس نشود و… .

CLS یا تغییر چیدمان تجمعی، معیاری است که میزان ناپایداری بصری صفحه را اندازه گیری می کند. این خطا زمانی اتفاق می افتد که عناصر صفحه به طور ناگهانی جابه جا می شوند و باعث می شوند کاربر به اشتباه روی چیزی کلیک کند یا محتوا را گم کند. صفحاتی که آدرس شان در این گزینه است، یعنی قرار است به زودی ایندکس شوند. در واقع این گزینه، صف صفحات منتظر خزش ربات های موتور جستجو در سایت را نشان میدهد. بنابراین در مرحله اول بهتر است در این صفحات، این مشکلات را بررسی کنید و اگر مشکل همین ها بود، صفحه را به یک آدرس معتبر ریدایرکت کنید.

اکثر وبلاگ نویسان برای مدیریت زمان پست گذاری خود از این روش استفاده می‌کنند. با این حال، گاهی اوقات وردپرس می‌تواند به دلایل مختلفی در موعد مقرر پست موردنظرتان را منتشر نکند. اگر بیش از یک بار این اتفاق برایتان پیش آمد، نیاز است که علت این موضوع را بفهمید. رایج ترین نشانه این خطای سایت این هست که هیچ فرم تماسی یا ایمیلی از طرف سایت شما دریافت نمی‌شود. این مسئله معمولا به این دلیل اتفاق می‌افتد که ارائه دهندگان میزبانی، ماژولی که برای ارسال ایمیل استفاده می‌شود را محدود یا غیرفعال می‌کنند تا بدین طریق جلوی سواستفاده از سرورهایشان را بگیرند.

این خطایی است که باید به شرکت هاستینگ یا تیم آیتی شرکت پیام داده و از آنها بخواهید که مشکل مورد نظر را حل کنند. این گزینه میگوید که صفحه یا صفحاتی که در این بخش هستند، توسط گوگل شناسایی شده اند، اما گوگل فکر میکند به دلیل اهمیت پایین شان، بهتر است نه آنها را خزش (crawl) و نه ایندکس کند. البته زمانی که یک صفحه در سایت شما به کمک این فایل از دسترس خارج شود، گوگل باز هم برای مدتی آن را از ایندکس خارج نمیکند تا مطمئن شود واقعا شما بوده اید که اقدام به حذف آن از ایندکس کرده اید. اما خب در نهایت در صورت به وجود نیامدن تغییر جدید، صفحه نوایندکس میشود. خطای Submitted URL marked ‘noindex’ مربوط به زمانی است که شما از طرفی به گوگل گفته اید صفحه را ایندکس کند و از طرف دیگری در خود صفحه تگ نوایندکس قرار داده باشید.

اگر همچنان این خطاها را مشاهده می‌کنید، ارائه‌دهنده‌ی هاست شما باید بتواند مشکل را از سمت خود برطرف کند. ممکن است که آنها از قبل از یک مشکل سمت سرور آگاه باشند و بتوانند مسئله شما را حل کنند. سرچ کنسول از این خطا برای نشان دادن خطاهای ۵۰۰، ۵۰۲ و ۵۰۳، استفاده می‌‌کند که رایج‌ترین خطاهای 5xx هستند. توجه داشته باشید که برخی از این خطاها بحرانی نیستند و نیازی به رفع و رجوع آن‌ها ندارید. برخی از خطاها هم مانند خطاهای سری xx5 در صورت تداوم جدی هستند و باید به سرعت برای برطرف‌سازی آن‌ها اقدام کنید. خیلی از خطاها و هشدارهای نسخه قبلی سرچ کنسول، در نسخه جدید با هم ادغام شده‌اند.

تگ canonical یک عنصر HTML است که اگر محتوای تکراری در وب سایت خود دارید می توانید از آن برای اینکه گوگل را به نسخه متعارف محتوای تکراری خود راهنمایی کنید، استفاده کنید. استفاده از این تگ احتمال این که گوگل آن نسخه را رتبه بنندی و ایندکس کند را بیشتر می کند. اگر با این خطا مواجه شدید، به کد منبع صفحه خود نگاهی بیندازید و ببینید که آیا می‌توانید متا تگ noindex یا X-Robots-Tag را که noindex را نشان می‌دهد پیدا کنید و آن را حذف کنید. با بهینه‌سازی محتوای وب سایت خود برای انواع نمایشگرها و همچنین فعال کردن زمان بارگذاری سریع از طریق تکنیک‌های کش به‌راحتی می توانید یک تجربه کاربردی خوشایندی را به ارمغان بیاورید. اگر جلب رضایت مشتریان اولویت شما است، باید از بهینه‌سازی سایت خود برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها مطمئن شوید.

نوشته 21 مورد از مهمترین خطاهای سرچ کنسول + رفع خطاها (2023) اولین بار در نوین. دکمه‌ها، لینک‌ها و دیگر المان‌ها به قدری به هم نزدیک‌اند که کاربر با موبایل نمی‌تواند بدون ضربه زدن به دیگر دکمه، به راحتی روی دکمه مورد نظر خود کلیک کند. برای رفع این خطا، به tests screenshot نگاه کنید و تمام دکمه‌ها و لینک‌ها و المان‌های قابل کلیک را شناسایی کنید و سپس مطمئن شوید که عرض این المان‌ها کمتر از اندازه نوک انگشت به هم نزدیکتر نیستند. این خطاها زمانی رخ می‌دهند که دسترسی به وب سایت شما محدود شده باشد. اگر وب سایت با رمز عبور محافظت شده باشد یا در پشت درگاه پرداخت بماند، ممکن است این اتفاق بیفتد. همان‌گونه که از نام آن پیداست خطاهای سرور در گوگل وبمستر زمانی رخ می‌دهند که ربات‌های خزنده‌ گوگل نتوانسته باشند با سرورهای سایت شما ارتباط برقرار کنند.

دلایل متعددی وجود دارند که ممکن است منجر به بروز این خطا شوند؛ از جمله تغییرات در ساختار سایت، حذف صفحه، یا اشتباه در تایپ آدرس URL. مهم‌ترین نکته این است که این خطا معمولاً مربوط به مشکلات سرور نیست، بلکه به درخواست ناموفق کاربر برای دسترسی به صفحه‌ای خاص اشاره دارد. در نهایت، اگه می‌خوای توی نتایج جستجوی ارگانیک عملکرد بهتری داشته باشی، نباید سئوی خارجی رو نادیده بگیری. سئوی خارجی شامل همه کارهایی می‌شه که بیرون از سایتت انجام می‌دی تا رتبه بهتری توی گوگل بگیری. این کارها مثل لینک‌سازی (backlink)، تعاملات شبکه‌های اجتماعی و برندینگ، به موتورهای جستجو نشون می‌دن که سایتت معتبر و قابل اعتماده. تحقیق کلمات کلیدی به زبان ساده یعنی پیدا کردن کلمات یا عباراتی که افراد توی موتورهای جستجو (مثل گوگل) برای پیدا کردن محصولات یا خدماتی شبیه به کسب‌وکار تو استفاده می‌کنن.

اگر شما با آدرس اینترنتی‌ای جز آدرسی که در این بخش از تنظیمات قرار دارد قصد ورود به وردپرس را داشته باشید، وردپرس ورود شما را تایید نمی‌کند. برای رفع این خطا که یکی از خطاهای وردپرس است باید کش و کوکی مروگر خود را خالی کنید. گاهی اوقات به دلیل اینکه به روزرسانی وردپرس به طور موفقیت آمیزی انجام نمی شود یا قطع شدن آن در نیمه راه، ممکن است با خطای جهت انجام تعمیرات زمان بندی شده مدتی در دسترس نیست، رو به رو شوید. این موضوع به دلیل این اتفاق می افتد که وردپرس در زمان به روزرسانی، سایت شما را بر روی حالت تعمیرات قرار می دهد. اگر به هر دلیلی به روزرسانی قطع شود، وردپرس سایت شما را از این حالت خارج نمی کند. خطای «Briefly Unavailable for Scheduled Maintenance»، کل سایت شما را قفل و برای مدیر و بازدیدکنندگان آن را غیرقابل دسترس می کند.

قبل از تبلت‌ها و موبایل‌ها، صفحات وب فقط برای صفحه نمایش کامپیوتر طراحی می‌شدند و معمولا صفحات وب دارای طراحی ثابت و اندازه ثابتی بودند. حالا این خطا نشان می‌دهد که صفحه نمایش برای کاربر responsible نیست و صفحه، ابعاد درستی برای نمایش در موبایل ندارد. برای این کار به بخش History مرورگرتان بروید و Delete را انتخاب کنید. برای حذف کوکی‌ها از برخی دستگاه‌ها، ممکن است لازم باشد قبل از زدن دکمه حذف، کادر کنار کوکی‌ها را علامت بزنید. صفحه خود را Refresh کنید و بررسی کنید که آیا کد خطا را نشان می‌دهد یا خیر.

اگر با خطای 404 مواجه شدید، به این معنی است که بات های گوگل سعی کرده اند URL را که دیگر وجود ندارد را بخزند. کمی قبلتر در مورد خطای 404 soft صحبت کردیم، اما این ارور کمی جدی تر است. این خطا بدان معناست که URL تغییر کرده است و هیچ تغییر مسیر یا ریدایرکتی اجرا نشده است، یا به این معنی است که URL به سادگی دیگر وجود ندارد. هنگامی که صفحه خود را در فایل robots.txt خود پیدا کردید، اگر میخواهید صفحه توسط گوگل دیده شود، آن را از حالت نو ایندکس در فایل ربات دربیاورید. اما اگر نمیخواهید آن صفحه ایندکس شود می توانید آن را حذف کرده و در آخر فایل را دوباره آپلود کنید. برای اینکه گوکل بات ها بتوانند سایت شما را بخزند و این این ارور برطرف شود ابتدا باید تعیین کنید که آیا خطای سرور یک خطای 500، یک خطای 502 یا یک خطای 503 است.

بنابراین باید به شرکت هاستینگ یا تیم آیتی شرکت پیام داده و از آنها بخواهم که مشکل مورد نظر را حل کنند. اما اگر با اروری بعد از ورود به صفحه روبرو نشدید، در واقع میتوان گفت که این خطای سرچ کنسول از بین رفته. ایندکس شدن به معنی این است که گوگل یک صفحه از سایت شما را بررسی و ذخیره کرده است. اگر صفحه ای ایندکس شده و البته قدرت سئو خوبی داشته باشد، در نتایج جستجو نمایش داده میشود. اما اگر به هر دلیلی مثل مشکلات سایت، نوایندکس کردن توسط ادمین و… صفحه ایندکس نشود، اصلا مهم نیست که چقدر محتوا و سئو خوبی داشته باشد، چون گوگل اصلا آن را ندیده که بخواهد در نتایج نمایشش بدهد. سئو تکنیکال، در کنار سئو on page و off page یکی از مهم ترین ارکان سئو سایت شما محسوب می شود.

در حقیقت ریدایرکت عموماً کاربرها را به مقصد اصلی موردنظر آنها بدون انجام هیچ کاری، هدایت می کند. اما اگر چنانچه به درستی این کار صورت نگیرد، زنجیره ریدایرکت ایجاد خواهد شد که جزو مشکلات سئو تکنیکال به شمار می رود. در حقیقت ایندکس شدن صفحات سایت یعنی اینکه محتوای وب سایت شما در دیتابیس گوگل برای قرار گرفتن در نتایج SERP قرار گیرد. در این حالت گوگل به سادگی نسخه تکراری را حذف می‌کند و نسخه اصلی صفحه را ایندکس می‌کند. در واقع این خطا نشان می‌دهد که صفحاتی ایندکس نشده‌اند زیر در آنها تگ کنونیکال وجود دارد.


خرید دوره آموزش سئو کلاه خاکستری